Λίγα λόγια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Παρίσι. Από παιδάκι μου άρεσε να ασχολούμαι με κάθε είδους τέχνη. Είχα σαν πρότυπα την μητέρα μου και τον πατέρα μου όπου ήταν μεγάλοι διακοσμητές στο Παρίσι και όχι μόνο. Ξεκίνησα με κλωστές και έναν τυπωμένο καμβά, το γνωστό σε όλους μας κέντημα, βοηθούσα την μητέρα μου με την αμυγδαλόψιχα δημιουργώντας απίθανα γλυκά και τούρτες τρισδιάστατες. Με τον πατέρα μου φτιάχναμε καράβια και πινάκες.

Αργότερα στην ενήλικη πλέον ζωή μου σπούδασα ιατρική αισθητική και ήμουν υπεύθυνη καμπίνας και καταστήματος σε μεγάλο κέντρο Spa-Esthetique στο 15ο στο Παρίσι μέχρι που πήρα την απόφαση να εγκατασταθώ μόνιμα στην Ελλάδα.

Ερχόμενη μόνιμα Ελλάδα παντρεύτηκα και έκανα δυο απίθανα αγοράκια. Τι καλύτερο να περνάς χρόνο μαζί τους κάνοντας κατασκευές αφήνοντας την φαντασία τους να ταξιδεύει μέσα από τις δημιουργίες τους.

Η ασχολία μου με το χειροποίητο είναι ένας τρόπος να αφήνω το μυαλό μου να φεύγει από την καθημερινότητα. Μετά από τον θαυμασμό και την παρότρυνση των φίλων και γνωστών μου αποφάσισα να επεκτείνω τις δημιουργίες μου φτιάχνοντας μπουκάλια, πίνακες, κουτιά, λαμπάδες και πολλά άλλα για να στολίσω το σπίτι μου και να κάνω στα αγαπημένα μου πρόσωπα ξεχωριστά δώρα. Δίνω μεγάλη σημασία τόσο στην ποιότητα των υλικών μου όσο και στην κατασκευή τους που γίνεται αποκλειστικά από εμένα.

Εδώ θα βρείτε χειροποίητες δημιουργείς φτιαγμένες από πληθώρα υλικών όπως πηλός αέρος, πολυμερής πηλός, μεταλλικά στοιχεία, χειροποίητα κουτιά ξύλινα, φύλλα μετάλλου και πολλά άλλα.

Κάθε δημιουργία είναι μοναδική και φτιαγμένη με πολύ μεράκι και αγάπη!

Όλες οι δημιουργίες φτάνουν στα χέρια σας σε συσκευασία δώρου!!!